vrijdag, mei 24, 2024

Webinar over generieke module Diagnostiek

Gerelateerde artikelen

Om een patiënt de juiste zorg op de juiste plek te kunnen bieden, zijn goede triage en diagnostiek van belang. De generieke module Diagnostiek is nieuw en beschrijft hoe goede diagnostiek er volgens verenigingen van patiënten, naasten en professionals uit ziet.
Om kennis te maken met deze kwaliteitsstandaard is er op dinsdag 31 januari van 19.30 – 21.00 uur een gratis interactief webinar waarin vertegenwoordigers vanuit het patiënt-, naaste-, en professionalperspectief in gesprek gaan over de aanbevelingen en praktische toepassing.
Meld je nu aan voor het gratis webinar.

OOK INTERESSANT:   Preventie van suicide door clozapine bij psychische stoornissen

Meer over dit onderwerp

Reacties

Ook in PSYMAG

Om een patiënt de juiste zorg op de juiste plek te kunnen bieden, zijn goede triage en diagnostiek van belang. De generieke module Diagnostiek is nieuw en beschrijft hoe goede diagnostiek er volgens verenigingen van patiënten, naasten en professionals uit ziet. Om kennis te maken met deze kwaliteitsstandaard is er op dinsdag 31 januari van 19.30 - 21.00 uur een gratis interactief webinar waarin vertegenwoordigers vanuit het patiënt-, naaste-, en professionalperspectief in gesprek gaan over de aanbevelingen en praktische toepassing.

Alleen voor abonnees

De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor ingelogde abonnees. Een abonnement kost slechts €30,- per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot alle beschikbare content, inclusief het maandelijkse pdf-vaktijdschrift (verschijnt 12x per jaar).

€30,-per jaar

PSYMAG verschijnt ook als PDF-vaktijdschrift. Voor slechts €30,- per jaar ontvang je naast toegang tot alle content op www.psymag.nl ook 12x per jaar dit tijdschrift in je digitale mailbox.

Populaire artikelen