vrijdag, mei 24, 2024

Nieuwe kwaliteitsstandaard voor inzet ervaringsdeskundigheid

Gerelateerde artikelen

Trimbos-instituut en Phrenos Kenniscentrum hebben samen met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen een nieuwe kwaliteitsstandaard ontwikkeld voor de inzet van ervaringdeskundigheid. Deze zogenaamde generieke module is gepubliceerd op GGZ Standaarden en biedt ervaringsdeskundigen, andere professionals, beleidsmakers en bestuurders handvatten  om ervaringsdeskundigheid goed in te zetten.

De generieke module Ervaringsdeskundigheid ondersteunt de praktijk om ruimte te maken voor ervaringskennis als belangrijke kennisbron, naast professionele en wetenschappelijke kennis.

Documenten

OOK INTERESSANT:   App herkent oplopende emoties bij Borderline

Meer over dit onderwerp

Reacties

Ook in PSYMAG

Trimbos-instituut en Phrenos Kenniscentrum hebben samen met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen een nieuwe kwaliteitsstandaard ontwikkeld voor de inzet van ervaringdeskundigheid.

Alleen voor abonnees

De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor ingelogde abonnees. Een abonnement kost slechts €30,- per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot alle beschikbare content, inclusief het maandelijkse pdf-vaktijdschrift (verschijnt 12x per jaar).

€30,-per jaar

PSYMAG verschijnt ook als PDF-vaktijdschrift. Voor slechts €30,- per jaar ontvang je naast toegang tot alle content op www.psymag.nl ook 12x per jaar dit tijdschrift in je digitale mailbox.

Populaire artikelen