woensdag, mei 22, 2024

Niet geboren op mijn verjaardag

Gerelateerde artikelen

Een indrukwekkend verhaal over kinderhandel en kindermisbruik en de traumatische gevolgen hiervan. Maar ook een verhaal over hoop en over keuzes. Sam van den Haak, auteur van ‘Niet geboren op mijn verjaardag’, heeft een boodschap: ‘Je kunt alles worden wat je wilt, maar vooral jezelf’.

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [790.31 KB]

OOK INTERESSANT:   Trauma tijdens de kindertijd verdrievoudigt het risico op een ernstige psychische stoornis op volwassen leeftijd

Meer over dit onderwerp

Reacties

Ook in PSYMAG

Een indrukwekkend verhaal over kinderhandel en kindermisbruik en de traumatische gevolgen hiervan. Maar ook een verhaal over hoop en over keuzes. Sam van den Haak, auteur van 'Niet geboren op mijn verjaardag', heeft een boodschap: 'Je kunt alles worden wat je wilt, maar vooral jezelf'.

Alleen voor abonnees

De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor ingelogde abonnees. Een abonnement kost slechts €30,- per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot alle beschikbare content, inclusief het maandelijkse pdf-vaktijdschrift (verschijnt 12x per jaar).

€30,-per jaar

PSYMAG verschijnt ook als PDF-vaktijdschrift. Voor slechts €30,- per jaar ontvang je naast toegang tot alle content op www.psymag.nl ook 12x per jaar dit tijdschrift in je digitale mailbox.

Populaire artikelen