vrijdag, mei 24, 2024

Gebruik van psychofarmaca tijdens de zwangerschap

Gerelateerde artikelen

In een nieuw onderzoek is onderzocht of het gebruik van bepaalde medicijnen tijdens de vroege en late zwangerschap invloed heeft op de gezondheid van pasgeboren baby’s. Naast de resultaten uit deze studie kijken we ook naar andere psychofarmaca waarvan gebruik zou worden afgeraden tijdens de zwangerschap.

This Content Is Only For Subscribers

Please subscribe to unlock this content. Enter your email to get access.
Your email address is 100% safe from spam!

Meer over dit onderwerp

Reacties

Ook in PSYMAG

In een nieuw onderzoek is onderzocht of het gebruik van bepaalde medicijnen tijdens de vroege en late zwangerschap invloed heeft op de gezondheid van pasgeboren baby's. Naast de resultaten uit deze studie kijken we ook naar andere psychofarmaca waarvan gebruik zou worden afgeraden tijdens de zwangerschap.

Alleen voor abonnees

De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor ingelogde abonnees. Een abonnement kost slechts €30,- per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot alle beschikbare content, inclusief het maandelijkse pdf-vaktijdschrift (verschijnt 12x per jaar).

€30,-per jaar

PSYMAG verschijnt ook als PDF-vaktijdschrift. Voor slechts €30,- per jaar ontvang je naast toegang tot alle content op www.psymag.nl ook 12x per jaar dit tijdschrift in je digitale mailbox.

Populaire artikelen