vrijdag, mei 24, 2024

Boekbespreking: Speelpaard

Gerelateerde artikelen

Hoe creëer je een nieuw bestaan zonder dat je weet waar je terecht komt? Als je niet concreet hebt wat je te wachten staat? En toch de moed hebt om succesvolle projecten achter je te laten.

Ongenadig eerlijk en vol humor vertelt Hesther over haar levensavonturen: haar intieme en zakelijke relaties, en het geven van lezingen op grote spirituele podia. Ook een paardenretraite in Portugal komt voorbij, waarbij ze een team aanstuurt dat zijn eigen plan trekt met alle gevolgen van dien. Wanneer Hesther besluit te emigreren naar Portugal betreedt ze een overgang naar een andere dimensie, vol mogelijkheden en licht, waarin ze haar idealen waarmaakt.
Ze vindt haar paardenkudde in een van de oudste spirituele communes van Zuid-Portugal. Of vindt het wilde Sorraiapaard haar?

Hesther wordt een Speelpaard.
Of was ze dit altijd al?

Beoordeling PSYMAG
“Speelpaard” is een ongenadig eerlijk en humoristisch verslag van Hesther’s avonturen, zowel persoonlijk als professioneel, in haar overgang naar een nieuw leven in Portugal. Met haar kenmerkende openheid beschrijft ze haar belevenissen, van lezingen op spirituele podia tot het leiden van een eigenzinnig team tijdens een paardenretraite. Dit boek biedt een boeiende kijk op haar reis naar een andere dimensie, waar ze haar idealen nastreeft en haar paardenkudde vindt in een oude spirituele gemeenschap. Hesther Selbeck’s “Speelpaard” belooft een verfrissend en intrigerend levensverhaal vol avontuur en persoonlijke groei.

Over de auteur
Speelpaard is het tweede boek van systeemtherapeut Hesther Selbeck (1982).
Ze geeft internationaal lezingen over en trainingen in de door haar ontwikkelde Contextuele Paardentherapie (CPT), is heldervoelend en auteur van het succesvolle boek ‘Het Mongoolse Paard, Het Meisje en De therapeut’.

OOK INTERESSANT:   Behandeling van patiënten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis

Meer over dit onderwerp

Reacties

Ook in PSYMAG

Hoe creëer je een nieuw bestaan zonder dat je weet waar je terecht komt? Als je niet concreet hebt wat je te wachten staat? En toch de moed hebt om succesvolle projecten achter je te laten.

Alleen voor abonnees

De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor ingelogde abonnees. Een abonnement kost slechts €30,- per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot alle beschikbare content, inclusief het maandelijkse pdf-vaktijdschrift (verschijnt 12x per jaar).

€30,-per jaar

PSYMAG verschijnt ook als PDF-vaktijdschrift. Voor slechts €30,- per jaar ontvang je naast toegang tot alle content op www.psymag.nl ook 12x per jaar dit tijdschrift in je digitale mailbox.

Populaire artikelen