vrijdag, mei 24, 2024

App met keuzehulpen voor toepassen zorgstandaarden

Gerelateerde artikelen

Om zorgstandaarden goed toe te kunnen passen in het behandelplan zijn er keuzehulpen, gebaseerd op de inhoud van de zorgstandaarden.

Aan de hand van korte vragen volgt een concreet en patiënt-specifiek advies voor zorg en behandeling. Deze kan gebruikt worden in het gesprek met de patiënt en naasten, om samen te beslissen welke behandeling het beste past.

De keuzehulpen zijn ontwikkeld en getoetst door ggz-professionals.
Op dit moment zijn er keuzehulpen voor ADHD, Angststoornissen, Autisme, Bipolaire stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen, Psychose en Psychotrauma. Daar komen in 2022 nog keuzehulpen voor Depressieve stoornissen, Eetstoornissen en Verslaving bij.

Meer informatie is te vinden op www.ggzstandaarden.nl.

OOK INTERESSANT:   Trauma tijdens de kindertijd verdrievoudigt het risico op een ernstige psychische stoornis op volwassen leeftijd

Meer over dit onderwerp

Reacties

Ook in PSYMAG

Om zorgstandaarden goed toe te kunnen passen in het behandelplan zijn er keuzehulpen, gebaseerd op de inhoud van de zorgstandaarden.

Alleen voor abonnees

De volledige inhoud van dit artikel is alleen toegankelijk voor ingelogde abonnees. Een abonnement kost slechts €30,- per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot alle beschikbare content, inclusief het maandelijkse pdf-vaktijdschrift (verschijnt 12x per jaar).

€30,-per jaar

PSYMAG verschijnt ook als PDF-vaktijdschrift. Voor slechts €30,- per jaar ontvang je naast toegang tot alle content op www.psymag.nl ook 12x per jaar dit tijdschrift in je digitale mailbox.

Populaire artikelen